Groepsleiding

Dit jaar zullen Lonne, Nona en Veebee’s Jasper en Jurgen de taak van groepsleiding op zich nemen. Samen met de Proost proberen zij de leiding zo goed mogelijk te ondersteunen. Vragen of opmerkingen? Stuur hen gerust een mailtje naar  groepsleiding@chirokester.be

Kookouders

Onze kookploeg bestaat uit gemotiveerde en leuke ouders, vrienden, oudleiding of sympathisanten van onze chiro. Zij laten iedere zomer op bivak onze maagjes genieten van hun lekkere kookkunsten! Ook zijn onze kookouders paraat tijdens onze jaarlijkse viskermis of bij Christus Koning.

Zou je graag een handje helpen? Kun je misschien een deel van het bivak helpen met koken of een weekend? Kan je helpen op onze jaarlijkse viskermis of Christus Koning?

Kan je soms via je werk of connecties aan etenswaren geraken aan betere prijzen of heb je voedingswaren die je aan de chiro kan schenken?

Als je met één of een paar van onze vragen kan helpen. Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze kookouders en zij zullen je graag hiermee verder helpen! Je mag je vragen naar volgend email adres sturen :

kookouders@chirokester.be

Medisch getuigschrift

Ongevallen proberen we uiteraard zoveel mogelijk te vermijden. Valt er toch iets voor, dan kan je hier een officieel document downloaden dat dient als medisch getuigschrift. 

Proost

Moet deze grote meneer nog voorgesteld worden ? Jef Vanimmen is sinds de start van Chiro Kester tot vandaag constant in de weer geweest om van onze Chiro de favoriete weekactiviteit van menig Kesters (en daarbuiten !) kind te maken. Zijn inzet en doorzettingsvermogen zijn fenomenaal. Een legende.

Jef heeft na 35 jaar als VeeBee de fakkel doorgegeven aan de volgende om als proost aan de slag te gaan. Als Proost neem je ook nog taken van VeeBee en “zin-geving” bij.

Veebee

Sinds 2014 was Carl Van den Bulcke VeeBee bij Chiro Kester. Tot op heden is hij nog steeds betrokken bij de Chiro, maar dan eerder voor de financiële kant van de zaak.

Sinds 2019 heeft Chiro Kester er 2 nieuwe Veebee’s bij: Jurgen Favaits en Jasper Boon. Zij helpen de leiding om alles vlot te laten verlopen en staan altijd klaar voor vragen omtrent de chiro werking.

carl.van.den.bulcke@chirokester.be

VZW

Onze Chiro wordt begeleid door ‘de VZW’ zoals we zeggen. Deze VZW staat in voor de administratieve en materiële taken die komen kijken bij onze chiro. Met hun organiserend en toeziend oog houden we samen de chiro netjes en in orde.

Close Menu