StartBBQ 29/09/2019

Het oude chirojaar zit er weer bijna op en wij zijn al volop bezig met de voorbereidingen van het nieuwe. Deze keer willen we het chirojaar nog 10x beter inzetten dan normaal! Dat doen we met een BBQ! Gezellig samen zijn, genieten van een aperitiefje en daarna een goed gevuld bord met een lekker stuk vlees.

Om alles vlot te laten verlopen vragen wij u om op voorhand in te schrijven. Download hier het inschrijvingsformulier voor onze BBQ! Meer info StartBBQ Chiro Kester op Facebook.

Hopelijk tot dan! Groetjes, de leiding.

Startdag-2019-inschrijvingsformulier-BBQDownload

Vertrekinfo & busvervoer BIVAK 2019 !

De Bussen die vertrekken dit jaar niet om 12.30 ‘s middags, maar om 8.30 u, dus iedereen moet op het kerkplein zijn om 8.00u op woensdag 31 juli.

We komen terug op zaterdag 10 augustus, rond 15.30 u. Vergeet zeker jullie lunchpakket niet mee te brengen voor de middagpicknick !

Nieuwe aanstelling volwassen begeleiders.

Dit bivak is de vuurdoop voor Jurgen Favaits en Jasper Boon als kersverse volwassen begeleiders – of VB’s – van Chiro Kester. Zij nemen de taken over van Jef Vannimmen (proost) en Karl Van Den Bulcke. Jullie kunnen hen contacteren voor alle vragen via WhatsApp. Karl gaat nu Danny Borremans vervangen als penningmeester van de VZW Chiro Kester.

Eerste communie

OP 30 mei 2019 gingen onze speelklubbers en Sloepi’s voor de eerste keer te communie

In onze parochie. Ook de speelklubleiding en Sloepileiding  waren er bij !

Een dikke proficiat aan:

Bellemans Lucas, De Romagnoli Xena, De Romagnoli Zara, Heymans Kjell,

Pletinckx Yana, Sluys Melteha, Van parijs Vic, Vranckx Nino.

Viskermis 2019

Onze Viskermis zit er weer op. Het was alweer een héél geslaagde editie. Jullie waren met velen om van onze heerlijke visgerechten te komen proeven. We willen bij deze nogmaals alle vrijwilligers en medewerkers bedanken voor hun inzet. Zonder hen zou de Viskermis niet mogelijk zijn. Bedankt !! Enkele sfeerbeelden en foto’s kan je terugvinden in ons fotoboek. 

Close Menu