Elke leeftijd is anders. Daarom komen we samen in aparte leeftijdsgroepen. Onze Kesterse Chiro heeft twee groepen : Heije (de meisjes) en Castrum (de jongens). De jongste afdelingen doen veel gemengd. De oudste afdeling (de Aspiranten) zijn gemengd. 

Ziehier de voorstelling van onze verschillende afdelingen :

Sloepi's

Onze jongsten… Vanaf 6 jaar zijn ze welkom bij de Sloebers (jongens) en Pinkels (meisjes). Activiteiten worden meestal samen gedaan. Ze doen kringspelletjes, spelen verstoppertje, bouwen een kasteel met trollen en kabouters, zingen leuke liedjes en zoveel meer !

Leeftijd

6 – 8 jaar

Leiding

Tuytschaever Laura
Baelen Lore

Uren

Van 14:00 tot 17:00

 

Speelclub

De Speelclub maakt z’n naam waar : ze spelen er op los. Ze voetballen of spelen astronaut. Ze lachen en springen, maken knutselwerkjes, gaan op uitstap en nog zoveel meer.

Leeftijd

8 – 10 jaar

Leiding

Touchant Bavo
Favaits Lonne

Uren

Van 14:00 tot 17:00

Rakkers & Kwiks

De Rakkers (jongens) en Kwiks (meisjes) spelen baseball en andere actieve activiteiten. Ook kampen bouwen in het bos, spelen met klei en verkleden kunnen ze als de besten !

Leeftijd

10 – 12 jaar

Leiding Kwiks

Pierreux Babs
D’hoe Bren

Leiding Rakkers

Vellemans Arne
Pierreux Piet-Jan

Uren

Van 14:00 tot 17:30

Tippers & Toppers

De Tippers (meisjes) en Toppers (jongens) doen pleinspelen en vervelen zich nooit. Tussendoor praten ze over hun favoriete hobby , over wat er op school is gebeurd, enz…

Leeftijd

12 – 14 jaar

Leiding Tippers

Goossens Rani
Tuytschaever Linde

Leiding Toppers

Van den Hoof Matthias
Muzito-Muath Noah

Uren

Van 14:00 tot 17:30

Tiptiens en Kerels

De Tiptiens (meisjes) en Kerels (jongens – uiteraard…) doen een fietstocht of spelen toneel. Ook een fotozoektocht in een stad , het organiseren van een sportcompetitie behoren tot de vele mogelijkheden.

Leeftijd

14 – 16 jaar

Leiding Tiptiens

Favaits Nona
De Grove Ella

Leiding Kerels

Enckels Maxime
De Brauwer Birgen

Uren

Van 14:00 tot 17:30

Aspiranten

De Aspiranten, onze oudsten, spelen een groot stadsspel of doen een gekke quiz. Ze nemen soms ook zelf de verantwoordelijkheid voor jongere afdelingen. Elk jaar organiseren ze ook hun traditionele Aspifuif.

Leeftijd

16 – 18 jaar

Leiding

Uren

Van 14:00 tot 17:30

Close Menu